Blev Profeten (fvmh&hf) gift med Aisha, da hun var 9 år?

1)

Asma, som er Aishas ældre søster, var 10 år ældre end Aisha. Asma gik bort i 73 e.H. (Efter migrationen) ifølge den Islamiske kalender, som 100 årig.

En Islamisk kalender har 355 dage, så dvs hun ifølge den almindelige kalender, gik bort i år 693, som 98 årig. Dette er 71 år efter datoen muslimerne migrerede til Medina (i 622). Derfor, hvis man regner bagud, så burde Asmas fødselsdato være i 595 og derfor ville Aishas være i 605.

For at understrege pointen, så blev alle Abu Bakrs (Aishas far) børn født i den “præ-Islamiske æra” før 610 (åbenbaring af Koranen). Så hvis vi antager hendes alder var 9, da hun blev gift i 624, så burde hendes fødselsdags dato være i 615, som ikke er i den “præ-islamiske æra” men 5 år senere.

Så ifølge dette regnestykke, burde hun min. havde været 15 år.

2)
 Profeten giftede sawa. sig med Aisha 2 år efter migrationen, dvs i 624. Kort efter deltog hun i krigen i Uhud (625). På det tidspunkt, var der en del andre, ifølge troværdige historiske kilder, som blev nægtet adgang til at deltage i krigen, grundet de var under 15. Med andre ord, Aisha har min. været 15 år, da vi ingen protest imod hendes deltagelse finder.

For såvel, at understrege denne pointe, så ifølge de historiske kilder, konverterede Aisha til Islam før Umar ibn Khattab, i starten af Islams udbredelse i 610. For at kunne acceptere Islam, og sige trosbekendelsen, måtte hun, havde været gående og talende. Hvilket ville gøre hende min. 17 år i 624, da hun giftede sig med Profeten, eller ældre for, da man i Islam først er ansvarlig som 7 årig eller 9 årig.

3)

Ifølge Aisha selv, var hun en ung pige, da det 54. kapitel af Koranen blev nedsendt (Surah Al-Qamar).
Surah al-Qamar blev nedsendt 9 år før migrationen dvs. i 613. For at blive kaldt en ung pige, må hun have været omkring 7-13, og ifølge hendes overnævnte fødselsdags dato, måtte hun have været 8 år, da kapitlet blev nedsendt.

Hvis man så antager hun kun var 9 år i 624, da hun blev gift, viser det sig, at hun ikke engang var født i 613, hvilket ophæver hendes egen udtalelse.